Is er een betrouwbaar visbedrijf in Urk waar u altijd terecht kunt voor kwaliteitsvis? Dat een grote verscheidenheid aan vis levert? Zeevis, kweekvis of producten met toegevoegde waarde, bij voorkeur een breed scala aan vis en ruime keuze in verpakking en grootte? En dat de producten altijd in perfecte conditie en op tijd levert?

Ja, er bestaat zo’n bedrijf.

Van der Lee Seafish in Urk. Eén enkel adres voor al uw vis. Van der Lee Seafish werd opgericht in 1973 en in de loop van de tijd heeft het een reputatie opgebouwd in de internationale viswereld als een van de leidende visleveranciers in Europa.

We hoeven niet langer van de daken te schreeuwen hoeveel ervaring we hebben met vis, we zijn gerenommeerd op de internationale markt. We willen echter wel laten zien dat we blijven investeren in onze moderne productiefaciliteiten en dat we blijven innoveren wat betreft ons assortiment aan producten, opdat we onze uitstekende reputatie op het gebied van vis blijven behouden. Wat begon als een fileerbedrijf is uitgegroeid tot een belangrijke visimporteur en -exporteur van zeevis en gekweekte vis en een fabrikant van visproducten in slechts 45 jaar. Ons complete assortiment omvat meer dan 100 producten. Van der Lee Seafish biedt ‘s werelds vis op één enkele plek.