Kwaliteit en Versheid

Vakkundige selectie en verwerking van vis is essentieel. We nemen alleen het verste van de vangst en sluiten dan die versheid snel en efficiënt in met behulp van de modernste vriestechnieken. Dit garandeert het behoud van vitamines, smaak en textuur op de lange termijn.

Hygiëne en Kwaliteitscontrole

Vis is een voedingsproduct, en waar het gaat om voedsel voor menselijke consumptie zijn alleen de hoogste maatstaven voor hygiëne goed genoeg. Dit zijn de normen die we onszelf stellen en daarbij houden we ons aan de strengste eisen van de voedingsindustrie. In alle stadia van het productieproces worden onze producten gemonitord door onze afdeling kwaliteitscontrole en getest in ons laboratorium.

Product en Verwerking

Van der Lee Seafish heeft substantiële investeringen gedaan in ultramoderne productielijnen voor het invriezen en verwerken van vis. De bepalende factor voor het garanderen van de hoge kwaliteit van onze eindproducten is de snelheid van die productielijnen: verse vis kan zorgvuldig worden verwerkt, ingevroren en verpakt in slechts één dag.

Fileren: 2 x Baader fileer machine
Sorteren: 1 x vers en 1 x diepvries
Flowpacking: 1 x Ulma Flow wrapper voor invidueel verpakte producten
Invriezen: 3 x GTI Injectie vriezers. 7 tunnel vriezers achter iedere glaceerbak
Paneren en/of bakken: 1 x totale GEA productie lijn met bakoven.
Gevormde producten: 1 x totale GEA productie lijn met bakoven.

Certificaten

 BRC
 IFS
 MSC
 ASC