Het jaar 2019 staat bij Van der Lee Seafish in het teken van groei en uitbreiding. De omzet is in het afgelopen jaar opnieuw gegroeid door een toename van handel in en productie van nog meer producten. Om deze groei in goede banen te leiden wordt de organisatie hierop aangepast.

Bouw van nieuwe Coldstore

Er is begonnen aan de bouw van een nieuw vrieshuis ter grootte van 1.200 m2 waarin 3.500 pallets kunnen worden opgeslagen, goed voor ruim 2.000 ton product. Verder wordt de expeditie (met 3 laaddocks) en de paneerhal met 1.300 m2 uitgebreid. Hierboven komt een verdieping van 1.500 m2 voor de opslag van kruiden en specerijen, coatings, ingrediënten en verpakkingsmateriaal. Alles efficiënt onder één dak. Later dit voorjaar wordt de bestaande vriescel nog verbouwd en uitgebreid met ruimte voor 300 extra pallets waarmee de totale opslagcapaciteit ruim boven de 6.000 pallets uitkomt.

De omzetgroei en de noodzakelijke uitbreiding van capaciteit is een direct gevolg van het breder worden van ons assortiment en de toename van het aantal klanten uit verschillende marktsegmenten. Om onze klanten snel, goed en op tijd naar wens te kunnen bedienen wordt onze organisatie hier op aangepast. In 2017 was al een extra productielijn in de paneerhal geïnstalleerd waardoor het mogelijk is geworden, onder de nieuwste hygiënische normen, ook glutenvrij gepaneerde visproducten te produceren.

Als alles volgens planning verloopt is de nieuwbouw en de verbouw medio juli gereed.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze website en abonneer je op het youtube kanaal, er volgen de komende tijd meer video’s.