Nieuw bij Van der Lee Seafish: VEGAN VIS!

Van der Lee Seafish komt met een nieuwe productlijn op de markt op basis van plantaardige voedingsingrediënten. Deze producten voldoen aan de norm om als ‘vegan’ betiteld te mogen worden: in de bereiding van de producten worden geen ingrediënten gebruikt van dierlijke afkomst. De nieuwe producten zijn gericht op de internationale afzetmarkt van visproducten.

De eerste producten die van de productielijn komen zijn gepaneerde en voorgebakken vega visvormen zoals, schnitzels, burgers, nuggets, sticks en garnalen. De basis is van plantaardige herkomst (rijst) met smaak extracten en natuurlijke aromas. Het heeft de structuur en smaak van echte vis. Naast vegan en vega visproducten met coating komt Van der Lee Seafish in de nabije toekomst ook met vegan naturel producten. Producten die nu in het ontwikkelingstraject zitten zijn Fishless Kibbeling, Vegetarische Lekkerbekken en veggie zalmburgers. Deze producten worden gepositioneerd als vlees- en visvervangers. In een volgend stadium volgen producten op basis van zeewier waaronder een wakeme- en zeekraalburger en producten op basis van groenten, superfood en zuivel. 

Van der Lee Seafish wil voorop lopen op het gebied van het ontwikkelen, produceren en vermarkten van vegan visproducten. Het is een groeimarkt die niet meer is weg te denken in de toekomst. Het zal een belangrijk deel gaan uitmaken van de totale omzet van het bedrijf.

Bekijk alle Vegan Visproducten